Var med och bidra till ett levande litteraturklimat – följ Flos utgivning!

Vi på Flo förlag står helt självständiga men är beroende av stöd och engagemang utifrån. Överväg alltså gärna att gå med i Flo och följa vår utgivning.

Vi kommer bara att ge ut litteratur vi älskar. Naturligtvis med den starka förhoppningen att det finns fler runt omkring som kan tänkas känna som oss. Berättelser får endast ett värde i det gemensamma.

För beskedliga 59 SEK per månad får du Flos samlade utgivning direkt hem i brevlådan i god tid före officiellt utgivningsdatum. I nuläget utlovar vi fyra titlar per år. Som bokklubbsmedlem får du också exklusiv tillgång till det litterära innehåll vi med tiden kommer att publicera i andra medium än bokens: inläsningar, bortglömda fragment, texter för täta för att tryckas.

Gå med gör du genom att använda prenumerationstjänsten nedan, som administreras av Stripe. Skulle du vilja avbryta ditt engagemang framöver kan du när som helst göra det genom att fylla i detta formulär.

Vi ser fram emot att få ha dig som en del av Flo, och som mottagare av vår utgivning. Tack för att du är med och bidrar till ett levande litteraturklimat!